Free downloadable mp3 music, modern dance music of Sweden
CELIAmusic komponerar och arrangerar musik till film - teater - scen - evenemang

 
CELIAmusic - Portfolio - Kunder - Körverksamhet - Lyssna - Kontakt - In English - Öhrwall&Nilsson

 

 

 

 

Körverksamhet med Cecilia

Mäster Olofsgården i Gamla stan leder Cecilia två körer samt integrationsprojektet SONGLINES!

I Mäster Olofsgårdens regi: MOD Dörren kör

Tisdagar repar vi 18.00-19.30 Du behöver göra ett sångprov. Vi gör all sorts musik som gospel, pop, jazz och visa och vi sjunger på många språk- Kom gärna med förslag!

Kören har bl.a framträtt på Marina Abramovic performance: "The Cleaner" i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen.och årligen på Kulturnatten som Mäster Olofsgården anordnar. Kören är avgiftsfri.

Gränslösa Röster - Voices without Borders

Cecilia har varit med som ledare för Gränslösa Röster sedan den startade 2016. Det är en stockholmsbaserad kör för asylsökande, nyanlända och etablerade svenskar!

Songlines logo

Vi repar på söndagar 17.00-19.00 Välkommen att anmäla dig till granslosaroster@hotmail.com för att bli medlem.

Gränslösa har framträff i mellanakt på Mello med Caroline af Ugglas som solist. Våren 2023 gjorde kören en konsert med gästartisten Helen Sjöholm. Det är gratis att sjunga i denna kör!

 

Projektet kan du läsa mer om på hemsidan med samma namn: Songlines

 

 

Bakgrund

år 2008-2012 arbetade Cecilia med en ungdomskör inom Svenska kyrkan. Kören började hålla konserter för att samla in pengar till verksamheten på Coimbatore Music School. år 2010, 2012 och 2013 arrangerade Cecilia resor med ungdomar från Stockholm till Indien för att skapa musik och framträda tillsammans med barnen och ungdomarna på musikskolor i södra Indien. Våren 2016 och 2018 gjordes ytterligare resor men då också till organisationen Childsplay i Goa som ett ytterligare mål.

Tidigare har Cecilia på uppdrag från SIDA och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm tillsammans med två musikskolor i södra Indien drivit projektet "Music Education Project in India", 2002-2006. Projektet var ett pedagogiskt och kreativt utbyte där svenska gästlärare åkte till Indien och indiska musiklärare besökte Sverige.

Cecilia har efter projektets slut hållit kontakten med skolor i Indien.

 

Dörrens kör på resa i Indien.

Resan 2018 gick återigen till Goa och Panjim där vi besökte "Childsplay" och hade konserter och workshop med de barn som var där.
I Coimbatore Music School gav vi konsert med med barnen från Meher Children Village. Läs artikel i the Hindu