Free downloadable mp3 music, modern dance music of Sweden
CELIAmusic komponerar och arrangerar musik till film - teater - scen - evenemang

 
CELIAmusic - Portfolio - Kunder - Sjung med Qöhr - Lyssna - Kontakt - In English - Lite men rätt

 

 

 

 

Qöhr

Cecilia driver sångföreningen Qöhr. Här skapas en plattform där barn och unga genom kollektivt musikskapande och framträdande överbryggar nationsgränser, samhällsklyftor och kulturskillnader.

Du som går på gymnasiet, eller nyligen har gått ut gymnasiet är välkommen måndagar 17.15-19.00 att sjunga på Mäster Olovsgården, Svartmangatan 6, Gamla stan. Inga förkunskaper krävs! dorren.nu Vi har bl.a framträtt på Marina Abramovic performance: "The Cleaner" i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen.

Bakgrund
År 2008-2012 arbetade Cecilia med en ungdomskör inom Svenska kyrkan. Kören började hålla konserter för att samla in pengar till verksamheten på
Coimbatore Music School. År 2010, 2012 och 2013 arrangerade cecilia resor med ungdomar från Stockholm till Indien för att skapa musik och framträda tillsammans med barnen och ungdomarna på musikskolor i södra Indien.
Våren 2016 gjordes en fjärde resa men då också till Childsplay i Goa som ett ytterligare mål.

Tidigare har Cecilia på uppdrag från SIDA, Musikhögskolan och tillsammans med två musikskolor i södra Indien drivit projektet ”Music Education Project in India”, 2002–2006. Projektet var ett pedagogiskt och kreativt utbyte där svenska gästlärare åkte till Indien och indiska musiklärare besökte Sverige. Qöhr har
Cecilia har efter projektets slut hållit kontakten med skolor i Indien.

Qöhr på resa i Indien.

Sångföreningen Qöhr stöds av:
Ung i Kör, SENSUS, Gålöstiftelsen